Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Welkom bij Bitdefender Ondersteuning voor thuisgebruikers

Onze ervaren technici staan 24 uur per dag tot uw beschikking! We staan klaar om al uw vragen over mogelijke technische problemen te beantwoorden.

Aanbevolen artikelen
10 onderwerpen

Installing your new Bitdefender 2017 subscription

Last updated on: 22/09/2016

I am a new customer and I want to install Bitdefender 2017 on my PC.

Meer lezen

Hoe de nieuwe Bitdefender Antivirus for Mac (de 2016-versie) te installeren

Last updated on: 19/09/2016

Hoe de nieuwe Bitdefender Antivirus for Mac (de 2016-versie) te installeren

Meer lezen

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer.

Last updated on: 15/06/2016

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer

Meer lezen

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Last updated on: 01/07/2016

Wat zijn de Bitdefender 2016 abonnementen

Meer lezen

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Last updated on: 24/05/2016

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Meer lezen

How to install Bitdefender 2015 on Windows XP and Windows Vista?

Last updated on: 08/07/2016

How to install Bitdefender 2015 on Windows XP and Windows Vista?

Meer lezen

Wat te doen bij een technisch probleem?

Last updated on: 24/05/2016

Hoe een ondersteuningslog te genereren

Meer lezen

Wat is Bitdefender Central ?

Last updated on: 01/07/2016

Jarenlang heeft Bitdefender gewerkt aan de ontwikkeling van de meest geavanceerde cybersecurity-netwerk op de planeet. We implementeerden deze machine-learning technologie (artificial intelligence algoritmen) ...

Meer lezen

Hoe kan je een gratis upgrade van een oudere versie naar Bitdefender 2016 uitvoeren

Last updated on: 01/07/2016

Hoe kan je een gratis upgrade van een oudere versie naar Bitdefender 2016 uitvoeren

Meer lezen

I have a Bitdefender 2016 activation code. How do I activate my subscription

Last updated on: 15/06/2016

I have a Bitdefender 2016 activation code. How do I activate my subscription

Meer lezen

Geen oplossing voor uw probleem gevonden?

Open een e-mailticket en wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.