Rechtstreeks contact met onze klantenservice

Welkom bij Bitdefender Ondersteuning voor thuisgebruikers

Onze ervaren technici staan 24 uur per dag tot uw beschikking! We staan klaar om al uw vragen over mogelijke technische problemen te beantwoorden.

Meest recente onderwerpen

Hoe kan ik Bitdefender 2016 configureren om een proxy-internetverbinding te gebruiken

Last updated on: 24/05/2016

Hoe kan ik Bitdefender 2016 configureren om een ​​proxy-internetverbinding te gebruiken

Meer lezen

Hoe kan je een Full Memory Dump genereren?

Last updated on: 24/05/2016

Mijn systeem crasht met een blauw scherm - BSOD

Meer lezen

Hoe maak je een screenshot

Last updated on: 24/05/2016

Hoe maak je een screenshot

Meer lezen

Wat te doen bij een technisch probleem?

Last updated on: 24/05/2016

Hoe een ondersteuningslog te genereren

Meer lezen

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer.

Last updated on: 24/05/2016

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer

Meer lezen

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Last updated on: 24/05/2016

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Meer lezen

Hoe kan ik de computer automatisch afsluiten nadat het scannen is voltooid?

Last updated on: 16/08/2012

How do I automatically shut down the computer after the scan is over?

Meer lezen

Opnieuw opstarten in Veilige modus

Last updated on: 16/08/2012

How do I restart in Safe Mode?

Meer lezen

Systeemherstel gebruiken in Windows

Last updated on: 16/08/2012

How do I use System Restore in Windows?

Meer lezen

Belangrijke onderwerpen

Upgraden van Bitdefender 2008, 2009, 2010 naar 2011

Last updated on: 29/07/2010

Install for 2011

Meer lezen

Bitdefender configureren voor het gebruik van een proxy-internetverbinding

Last updated on: 16/08/2012

How do I configure Bitdefender to use a proxy Internet connection?

Meer lezen

Een aangepaste scantaak maken

Last updated on: 16/08/2012

How do I create a custom scan task?

Meer lezen

Wat te doen bij een technisch probleem?

Last updated on: 24/05/2016

Hoe een ondersteuningslog te genereren

Meer lezen

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer.

Last updated on: 24/05/2016

Hoe Bitdefender 2016 installeren op mijn computer

Meer lezen

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Last updated on: 24/05/2016

Hoe genereer je en dien je een scanlog in met Bitdefender 2016

Meer lezen

Hoe kan ik Bitdefender 2016 configureren om een proxy-internetverbinding te gebruiken

Last updated on: 24/05/2016

Hoe kan ik Bitdefender 2016 configureren om een ​​proxy-internetverbinding te gebruiken

Meer lezen

Hoe kan je een Full Memory Dump genereren?

Last updated on: 24/05/2016

Mijn systeem crasht met een blauw scherm - BSOD

Meer lezen

Hoe maak je een screenshot

Last updated on: 24/05/2016

Hoe maak je een screenshot

Meer lezen

Hoe kan ik de computer automatisch afsluiten nadat het scannen is voltooid?

Last updated on: 16/08/2012

How do I automatically shut down the computer after the scan is over?

Meer lezen

Bitdefender configureren voor het gebruik van een proxy-internetverbinding

Last updated on: 16/08/2012

How do I configure Bitdefender to use a proxy Internet connection?

Meer lezen

Geen oplossing voor uw probleem gevonden?

Open een e-mailticket en wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.