Andere beveiligingsoplossingen verwijderen

De hoofdreden voor het gebruik van een beveiligingsoplossing is het bieden van bescherming en veiligheid voor uw gegevens. Maar wat gebeurt er als er meerdere beveiligingsproducten aanwezig zijn op hetzelfde systeem?

Wanneer u meer dan één beveiligingsoplossing op dezelfde computer gebruikt, wordt het systeem onstabiel. Het installatieprogramma van Bitdefender Total Security 2013 detecteert automatisch andere beveiligingsprogramma's en biedt u de mogelijkheid om ze te verwijderen.

Volg de onderstaande stappen als u de andere beveiligingsoplossingen niet hebt verwijderd tijdens de eerste installatie:

• Voor Windows XP:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Software.

2. Wacht enkele ogenblikken tot de lijst met geïnstalleerde software wordt weergegeven.

3. Zoek de naam van het programma dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.

4. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

• Voor Windows Vista en Windows 7:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's en onderdelen.

2. Wacht enkele ogenblikken tot de lijst met geïnstalleerde software wordt weergegeven.

3. Zoek de naam van het programma dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.

4. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

Als u de andere beveiligingsoplossing niet van uw systeem kunt verwijderen, kunt u het hulpprogramma voor het verwijderen ophalen van de website van de verkoper of direct met hem contact opnemen voor richtlijnen betreffende het verwijderen.

Beoordeel dit artikel:

Submit