Ons Verhaal


MERKVERHAAL

Wie zijn wij - onder het teken van de Wolf

Wie zijn wij? Wij zijn een sublieme legering van intelligentie, vermogen en wilskracht. Wij hebben de scherpe geest van de wolf en de gestroomlijnde vorm van de draak, de alertheid van de alfaman en de onverwoestbaarheid van een slangenlichaam. Wij vormen een unieke combinatie van symbolen die vechten aan de zijde van het Goede.

Half wolf. Half draak. De 'Dacian Wolf' werd door soldaten meegenomen in de strijd om hun gebied in vroeger tijden te beschermen. Het zorgde voor angst bij de tegenpartij en voor vertrouwen bij degenen die hem met zich meedroegen.

We zijn nu de dragers van dit symbool dat tijd te boven gaat. Terwijl het slagveld is veranderd, leeft de geest ervan voort. We zijn de beschermers van de nieuwe digitale wereld. We zijn ALERT, altijd waakzaam - om meer dan 400 miljoen gebruikers van over de hele wereld te beschermen met onze bekroonde technologieën.

Afgaand op zijn aanzien neemt de avatar van het Bitdefendermerk het karakter over van onze onbevreesde voorlopers. Het voegt ook een modern aspect toe aan onze historische erfenis door de kern van Bitdefender in het samenstel aan te brengen.
Bitdefender is perfect aangepast aan de vereisten die tegenwoordig nodig zijn in de strijd. Het bezit de benodigde vakkundigheid om de digitale strijd die binnen computernetwerken over de hele wereld woedt te winnen.

Het logo is een gestroomlijnde, vereenvoudigde voorstelling van de merkavatar, terwijl “AWAKE” betekent dat we altijd op onze hoede zijn en altijd paraat staan om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Onze doelstelling

We zijn er om het welzijn van alle gebruikers te verdedigen, om het even op welk platform, de soort gebruiker of de omvang van de uitdaging.
We doen ons uiterste best om computergebruikers te beschermen tegen schade en te helpen het goede te laten overwinnen.
Altijd.