Beheer


Florin Talpes

Florin Talpes: President-Directeur

De heer Talpes is president-directeur van Bitdefender, een van de snelste en meest effectieve lijnen van internationaal gecertificeerde beveiligingssoftware in de industrie. In 1990 richtte hij samen met zijn vrouw Mariuca SOFTWIN, de grootste Roemeense software en servicesmaatschappij op. Bitdefender is in 2001 opgericht en is nu een bedrijf waarvan de oplossingen worden verspreid door een globaal netwerk van partners, distributie- en doorverkopers met toegevoegde waarde, in meer dan 100 landen over de hele wereld. De heer Talpes was een van de Roemeense pioniers in de software-industrie en ook de oprichter en vroegere President van de Nationale Associatie van de Software Service Industrie (ANIS) in Roemenië. Als President leidde hij een team om de Nationale Strategie voor software services in Roemenië te ontwikkelen. De heer Talpes is afgestudeerd aan de Wiskundige Universiteit met een Master in Operator’s Theory

Bogdan Irina

Bogdan Irina: Algemeen Manager van Online Zaken

Als directeur zakelijke ontwikkeling beheert de heer Irina commerciële teams in Roemenië, Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten voor het bedrijf, samen met zakelijke ontwikkeling, onderhandelingen en partnerships in meer dan 52 landen. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de algemene zaken, marketing en verkoopstrategieën. Ook bevordert hij projectmanagement in zowel de technische - als commerciële secties. Met een ruime werkervaring op het gebied van software, vult Bogdan zijn grondige begrip van zaken aan. Hij heeft eerder zelf een succesvolle detailhandel gehad.De heer Irina heeft een graad in de rechten behaald aan de Spiru Haret University van Boekarest en een Master of Business Administration aan de Boekarest/Ottawa School of Management.

Bogdan Irina: Chief Operating Officer, Bitdefender

Bogdan Irina is wereldwijd verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van Bitdefender. Hij coördineert de teams voor verkoop, productmarketing en marketingcommunicatie en de lokale en regionale supportteams. Als een van de meest ervaren medewerkers van Bitdefender heeft Bogdan zowel technische als commerciële functies bekleed. Hij speelt al meer dan 10 jaar een belangrijke rol in het managementteam. Bogdan Irina heeft een internationale mastersgraad (Romanian-Canadian MBA) en heeft uitgebreide ervaring in de IT-sector met internationale bedrijfsontwikkeling, planning en strategie.

Ion Radoslovescu: Chief Information & Process Officer

De heer Radoslovescu heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren en implementeren van engineeringsprocessen en beleid in Roemeense software. De heer Radoslovescu heeft gewerkt voor SOFTWIN en daarvoor was hij senior onderzoeker bij het Centraal Instituut voor Informatica in Boekarest. Hij heeft een lange carrière in de verbetering van softwareprocessen, van klassieke benadering, via CMMI-modellen en nu waakzaam handelend. De heer Radoslovescu is voorzitter geweest van het Technische comité nr. 195, "Software Elaboration and System Documentation", ASRO (Roemeense organisatie voor standaardisering) sinds 2006, lid van de SEETB (South East European Testing Board) en initiatiefnemer van het ISTQB-trainingsprogramma in Roemenië. De heer Radoslovescu studeerde af ana de Universiteit van Boekarest, Faculteit Wiskunde en Informatica, met een voortreffelijk diploma en een specialisatie in statistiek.

Niculae Dinca

Niculae Dinca: Chief Financial officer

Als CFO is de heer Dinca verantwoordelijk voor het toezicht houden op alle financiële en administratieve operaties en is gericht op de voortdurende financiële groei van het bedrijf - samen met het zorgen voor globale zichtbaarheid binnen de financiële gemeenschap. Hij kwam halverwege 2009 bij Bitdefender werken. De heer Dinca is een Fellow Member van de ACCA - Association of Chartered and Certified Accountants in het VK en van gelijksoortige lichamen voor accountancy in Roemenië, CAFR en CECCAR. Hij had Electrical Engineering als hoofdvak in Boekarest in 1991.

Bogdan Dumitru

Bogdan Dumitru: Directeur Technische Zaken

Als hoofd technische zaken staat de heer Dumitru aan het hoofd van een ontwikkelteam van meer dan 160 personen dat industrieleidende veiligheidsoplossingen ontwikkelt die niet alleen gericht zijn op de veiligheidsbedreigingen van vandaag’, maar die ook bescherming bieden tegen zero-day-aanvallen. Hij heeft een passie voor computerbeveiliging en kwam meer dan 10 jaar geleden bij Bitdefender. Eerder al had hij zijn eigen antivirusoplossing ontworpen, Sherlock Holmes AV. De heer Dumitru is afgestudeerd aan de Wiskundige Universiteit van Boekarest.

Viorel Canja

Viorel Canja: hoofd van Antimalware en Antispam Labs

Als hoofd van Bitdefender’s Antimalware Lab leidt de heer Canja een team van enige van de meest ervaren virologen ter wereld en beheert de engine-ontwikkeling en de verrichtingen van virusonderzoek voor Bitdefender. Hij is persoonlijk verantwoordelijk voor het feit dat de bezetting van de Antimalware Labs in 8 jaar is toegenomen van vijf naar meer dan 70 mensen. De productie- en reactietijd van de groep’ bij nieuwe bedreigingen hoort bij de beste van de industrie, volgens verzamelde lofbetuigingen van sommige van de betrouwbaarste instellingen en publicaties ter wereld.Voor zijn huidige functie bekleedde de heer Canja functies bij Bitdefender als virusonderzoeker, engine-ontwikkelaar en manager van het engine-ontwikkelingsteam. Hij is afgestudeerd aan de Polytechnische Universiteit van Boekarest.

Stefan Rares: Directeur van de Business Solutions Unit

Als directeur van de Business Solutions Unit van Bitdefender is de heer Rares verantwoordelijk voor het toezicht houden op de productportfolio en productpositionering voor de productsuite van de Bitdefenderoplossingen. Voordat hij bij Bitdefender werkte, was de heer Rares oprichter en hoofdwetenschapper bij Third Brigade, Inc. - dat werd aangekocht door TrendMicro - waar hij zich richtte op het commercialiseren van multi-platform HIPS evenals op het onderzoeken van netwerk introspectie, hypervisor-gebaseerd netwerk en VM-beveiliging en beveiliging van event correlatie systemen. De heer Rares is altijd een ondernemer geweest die steeds met nieuwe ideeën kwam. Daar startte hij al mee toen hij een student in natuurkunde/computerwetenschappen was op de Concordia Universiteit waar hij startte in een garage en een leidinggevend IPS-bedrijf opbouwde.

Peter Laakkonen: General Manager OEM en Technology Licensing

Als General Manager voor OEM en Technology Licensing, is de heer Laakkonen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de businessunit, management en directie van de globale businesshandelingen van Bitdefender’s met OEM, consumenten licensing en rebranding. Hij had meer dan 20 jaar multiculturele ervaring op het gebied van hi-tech en informatie-beveiliging toen hij ging werken bij het bedrijf van Kaspersky Lab Customized Solutions. De heer Laakkonen, president-directeur, bracht het bedrijf tot een wereldwijde leiderspositie op de OEM-markt. Vóór Kaspersky werkte hij als senior executive voor talloze bedrijven in de sector van de gegevensbeveiliging, zoals F-Secure Inc. dat de heer Laakkonen, de oprichter en President ervan, een sterke positie op het gebied van inhoudbeveiliging in Noord-Amerika bezorgde. Dat resulteerde in een succesvolle beursintroductie van het bedrijf’ en globaal leiderschap op het gebied van beveiliging als service en mobiele beveiligingsmarkten.