Merk


Merk richtlijnen

Het Bitdefender-logo is een vernuftige mix van dynamiek, kracht en moed met een enorme beheersing en focus, wat het het voorteken en meest geconcentreerde uitdrukking van het merk maakt.

Positieve en negatieve logo-versies

De positieve, negatieve, gekleurde en zwart & wit-versies van het hoofdlogo zorgen ervoor dat het kan worden toegepast in een ruim scala aan situaties.

De negatieve versie van het logo op rode achtergrond zal bij voorkeur worden gebruikt bij zakelijke communicatie. De positieve zwart & wit-versie zal alleen worden gebruikt als de productievoorwaarden beperkt zijn.

Veiligheidsgebied van het hoofdlogo & uitzonderingen

Het minimale veiligheidsgebied buiten het logo wordt aangegeven door de hoogte van de letter "f". Het is strikt verboden om het logo op volle gedeelten te plaatsen waarop deze minimale lege ruimte niet bewaard kan blijven.

In geval van een uitzondering op het logo, waarbij er een langere samenstelling is, wordt het veiligheidsgebied ook alsvolgt aangegeven door de hoogte van de letter "f": "f" x 1 - aan de linkerzijde;


Om verzekerd te zijn van een maximale zichtbaarheid van het zakelijke logo, mogen alleen de volgende kleurschema's worden gebruikt. De toepassingen die de zichtbaarheid en leesbaarheid verzwakken zijn niet toegestaan.

Zakelijke communicatie
In de meeste zakelijke oplossingen zal het hoofdlogo worden gebruikt in zijn gekleurde of zwart & wit-versie op wit of op de zakelijke kleur, positief of negatief, volgens de specifieke regels.

Communicatie betreffende product en adverteren
Op de verpakking van het product en op materialen voor de communicatie (zoals reclame op het verkooppunt, website, retail, enz.) mag het logo uitsluitend worden gebruikt in zijn negatieve uitdrukking op product-gekleurde layouts met een vignet-effect.Verboden voor het logo-gebruik

Het is verboden om het belangrijkste zakelijke logo te gebruiken in situaties die de zichtbaarheid zouden kunnen beletten, de herkenning zouden kunnen voorkomen, de verschijning van het logo zouden kunnen wijzigen, het veiligheidsgebied zouden kunnen schenden of om er nieuwe elementen aan toe te voegen.

Hier is een niet-uitputtende lijst van slechte gewoonten:


Alle logo's zijn te downloaden in een ZIP-bestand (1.1 MB)