Bitdefender is de maker van de bekroonde, internationaal gecertificeerde Internet Beveiligings and Antivirus software.

Vanaf het allereerste begin in 2001 bleef Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming tegen dreigingen, en was zo in veel gevallen het voorbeeld op het gebied van de beste detectietechnieken voor internetveiligheid om de verspreiding van kwaadaardige bedreigingen te voorkomen.

Dankzij zijn eersteklas producten en de state of the art technologieën groeide het bedrijf snel uit tot een mondiale leider. Bitdefender maakte zijn opkomst op de internationale markt met de opening van vestigingen in het VK, de USA, Duitsland, Frankrijk en Spanje, evenals met het vestigen van strategische partnerships en een lokale aanwezigheid in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Eind 2009 beschermde Bitdefender vele miljoenen gebruikers over de hele wereld en had het bedrijf voor vertrouwd gebruik gezorgd van onze technologie met begrippen als IBM en Virgin Media via strategische partnerships.

2011 bracht een cruciale verandering in de bedrijfsfilosofie van Bitdefender, daar de organisatie een nieuwe zakelijke identiteit aannam. Het was eveneens een jaar van succes, want de klantenproducten van het bedrijf waren de eerste in jaren die als eerste keuze werden gekozen (in termen van internetveiligheid) door drie van de allerbelangrijkste onafhankelijke testorganisaties ter wereld.

Het nieuwe beeld handelt als een bindende factor tussen de roots van het bedrijf en zijn toekomst. Eén ding is ongewijzigd gebleven: het vermogen van Bitdefender om top-antivirusproducten te leveren. Bitdefender verschaft de beste antivirusproducten met gebruikmaking van dezelfde bekroonde technologie voor klanten en voor zakelijke netwerken, van de kleine onderneming direct naar de wereldomvattende onderneming, waarbij alle eindpunten worden beschermd.

De eigen technologieën van Bitdefender, gebaseerd op vernieuwende ideeën en leidende trends in de informatie-beveiligingsindustrie, worden voortdurend internationaal erkend als de beste Internetveiligheidssoftware. De onafhankelijke organisaties die onze opmerkelijke resultaten bekronen met talloze prijzen en certificaties zijn Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, om er enkele te noemen.

Bitdefender streeft ernaar de technologie voortdurend te ontwikkelen om steeds een stap voor te zijn in het bieden van de beste detectieniveaus aan onze klanten, gecombineerd met een soepel gebruik en prestatievermogen.