Bitdefender is the creator of award-winning, internationally certified Internet Security and Antivirus software.

Vanaf het allereerste begin in 2001 bleef Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming tegen dreigingen, en was zo in veel gevallen het voorbeeld op het gebied van de beste detectietechnieken voor internetveiligheid om de verspreiding van kwaadaardige bedreigingen te voorkomen.

Dankzij zijn eersteklas producten en de state of the art technologieën groeide het bedrijf snel uit tot een mondiale leider. Bitdefender maakte zijn opkomst op de internationale markt met de opening van vestigingen in het VK, de USA, Duitsland, Frankrijk en Spanje, evenals met het vestigen van strategische partnerships en een lokale aanwezigheid in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Eind 2009 beschermde Bitdefender vele miljoenen gebruikers over de hele wereld en had het bedrijf voor vertrouwd gebruik gezorgd van onze technologie met begrippen als IBM en Virgin Media via strategische partnerships.

2011 brought a pivotal change in Bitdefender’s company philosophy, as the organization embraced a new corporate identity. It was also a year of success, as the company’s consumer products were the first in years to be voted the #1 choice (in terms of internet security) by three of the most important independent testing organizations in the world.

Het nieuwe beeld handelt als een bindende factor tussen de roots van het bedrijf en zijn toekomst. Eén ding is ongewijzigd gebleven: het vermogen van Bitdefender om top-antivirusproducten te leveren. Bitdefender verschaft de beste antivirusproducten met gebruikmaking van dezelfde bekroonde technologie voor klanten en voor zakelijke netwerken, van de kleine onderneming direct naar de wereldomvattende onderneming, waarbij alle eindpunten worden beschermd.

The Bitdefender proprietary technologies, based on innovative ideas and leading trends in the information security industry, continue to be internationally recognized as the best Internet security software. The independent organizations which reward our outstanding results through numerous prizes and certifications are: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, just to name but a few.

Bitdefender streeft ernaar de technologie voortdurend te ontwikkelen om steeds een stap voor te zijn in het bieden van de beste detectieniveaus aan onze klanten, gecombineerd met een soepel gebruik en prestatievermogen.