Laatste nieuws

Bitdefender 2013 stuwt Antivirustechnologie nr. 1* naar een hogere snelheid

August 2012


Bitdefender gaat nog een stap verder met zijn nieuwe gamma voor 2013 en integreert Safepay voor veilige onlineaankopen, een antidiefstalmodule, een sluitend ouderlijk toezicht online en nog meer…

 

 Bitdefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, lanceerde met zijn vorige versie al het concept van geruisloze beveiliging. Vandaag kondigt Bitdefender zijn nieuwe generatie 2013 aan, met een heel arsenaal functies voor nog meer veiligheid en gemoedsrust.

Naast een discretere antivirus – die echter performanter is dan ooit – biedt Bitdefender 2013 een nieuwe, geavanceerde bescherming voor onlineshoppers: Bitdefender Safepay™, evenals een eersteklas bescherming van de online activiteiten van kinderen met een revolutionair ouderlijk toezicht. Verder  voorziet het de Bitdefender Anti-Theft met enkele verrassingen voor eventuele dieven van computers, smartphones of tablets. Er is ook de geperfectioneerde versie van Bitdefender Auto-Pilot™ die sterk bijdroeg tot het succes van  de editie van 2012 en die een maximale maar geruisloze efficiëntie van de antivirussoftware mogelijk maakt.

De nieuwe reeks beveiligingsoplossingen biedt het technologische kruim op de markt en is compatibel met Windows® 8. Het gamma werd vervolledigd met Bitdefender Safebox™, een online locatie voor de opslag en het delen van bestanden. Daarnaast werd ook een nieuw beveiligingswidget toegevoegd dat de gebruiker in een oogopslag op de hoogte houdt van de veiligheidsstatus; en de USB Immunizer-functie, om infectiegevaar via USB-media te bezweren. Eveneens werd MyBitdefender verbeterd, het extreem praktische bedieningspaneel dat op elk moment beschikbaar is via eender welk apparaat met internetverbinding.

"Versie 2012 van de Bitdefender-reeks vestigt duidelijk een nieuwe performantiestandaard voor protectie en gebruiksgemak", stelt Christophe Delorme, directeur marketing & communication bij Editions Profil. "Ons nieuwe gamma voor 2013 doet veel meer dan data beveiligen tegen virussen. Voortaan beschermt het mensen tegen oplichting tijdens onlineaankopen of internetbankieren; het behoedt kinderen voor de gevaren van het internet dankzij het verbeterde ouderlijk toezicht; en het beschermt tegen verlies van persoonlijke gegevens bij diefstal van de pc of eender welk Androidtoestel. Met Bitdefender 2013 overschrijden we opnieuw een nog hogere drempel wat beveiliging op internet aangaat. We zijn ervan overtuigd dat onze gebruikers dit nieuwe, nóg innoverendere en bovendien zeer prijsaantrekkelijke gamma zullen waarderen."

Vanaf begin dit jaar pronkt Bitdefender 2012 helemaal bovenaan in alle tests van AV-Test op de producten uit de sector. Eerder had het al de zeer prestigieuze award 'Best Protection 2011' van AV-Test in de wacht gesleept. Later werd het door de toonaangevende technologieportal Cnet uitgeroepen tot 'Editor’s Choice' en veroverde het de 'Top Rated'-certificatie van het onafhankelijke testlab AV Comparatives",vertelt Fabrice Le Page, chef Bitdefenderproducten bij Editions Profil. "De nieuwe reeks Bitdefender 2013 die we vandaag op de markt zetten, bevat al die reeds bekroonde en erkende technologieën die we bovendien nog verder geperfectioneerd hebben."

DE BELANGRIJKSTE NIEUWIGHEDEN IN DETAIL:

Bitdefender Safepay™levert een nieuw beveiligingsniveau om onlineaankopen of banktransacties uit te voeren, dankzij een beveiligde browser die specifiek ontworpen werd om de vertrouwelijkheid en de veiligheid van transacties te garanderen. Safepay activeert zich automatisch van zodra je naar je rekeningen gaat, en integreert een Hotspotbescherming die op haar beurt een beveiligde VPN-verbinding creëert die een onaantastbare verbinding garandeert, ook bij gebruik van openbare Wifi-verbindingen. Safepay bevat ook een virtueel toetsenbord zodat geen enkele hacker kan 'lezen' wat je intoetst. (Functie beschikbaar op alle versies van Bitdefender 2013).

Met Bitdefender Anti-Theft behoud je de controle over je toestellen (pc's en Androids) – zelfs als ze zoek of gestolen zijn – door ze te vergrendelen,hun gegevens te wissen of ze zelfs te lokaliseren met behulp van elk toestel met internetverbinding. (Functie beschikbaar op de versie Bitdefender Total Security 2013).

Bitdefender Safeboxmaakt het mogelijk bestanden online op te slaan en ze gemakkelijk te delen, weliswaar beschermd met een geavanceerde vergrendeling. Deze is zó complex dat niemand anders dan jijzelf ze kan lezen. (Functie uitsluitend beschikbaar op de versie Bitdefender Total Security 2013).

Met Bitdefender Parental Controlkan je de internetactiviteit van je kinderen (op pc en op Android tablets en smartphones) bewaken. Het geeft de mogelijkheid ongepaste inhoud te controleren en te blokkeren, de toegang tot het internet te beperken volgens vastgelegde uurroosters, en op afstand de onlineactiviteit van je kinderen – ook op Facebook – te beheren. Bitdefender Parental Control maakt ook een toezicht mogelijk op  uitgewisselde sms'jes en telefoongesprekken. Dankzij de lokalisatiefunctie kan je zelfs nagaan waar je kinderen zich bevinden.(Functie beschikbaar op de versies Bitdefender Internet Security en Total Security 2013).

Bescherming voor Android inbegrepen:alle versies van Bitdefender 2013 zijn uitgerust met een bescherming van Android tablets en smartphones. Meer informatie over de oplossingen en nieuwe functiesvan Bitdefender, generatie 2013: www.bitdefender.nl.

 

De nieuwe versies Bitdefender 2013 zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar met een licentie van 1, 2 of 3 jaar, en voor 1 of 3 pc's. Ze zijn te downloaden of te koop in 'box'-versie bij de meeste nationale winkelketens, op de belangrijkste onlineverkoopsites en bij vele zelfstandige resellers.

 

Enkele voorbeelden van verkoopprijzen all-in:

BitdefenderAntivirus Plus 2013

1 jaar/1 pc

19,95€

BitdefenderAntivirus Plus 2013

2 jaar/3 pc's

39,95€

BitdefenderInternet Security 2013

2 jaar/3 pc's

59,95€

BitdefenderTotal Security 2013

2 jaar/3 pc's

79,95€

                                                                                                                                

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       Gebruikersgroep MalwareCity

Alle vermelde merken en producten behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars. De opgegeven prijzen zijn aanbevolen maximumprijzen; resellers zijn vrij hun eigen prijzen te hanteren.

*De antivirustechnologie van Bitdefender, getest op Internet Security 2012 en Internet Security 2011, werd op nr. 1 geklasseerd voor het hele jaar 2011 en voor de eerste 6 maanden van 2012 volgens de tests door het Duitse onafhankelijke bureau AV-Test. Deze antivirustechnologie is opgenomen in het oplossingengamma Bitdefender 2013.


Share