Bitdefender Business Solutions for Service Providers

Nieuwe beveiliging op verzoek

Organisaties wereldwijd hebben cloud computing aangenomen als een strategie om bedrijfskosten te beperken en doorlooptijd te versnellen via unieke schaalbaarheid en herstellingsvermogen. Of ze nu ter plaatse zijn ingebouwd, worden gehost door derde partij leveranciers of ze een combinatie van de twee zijn (hybride), cloudtechnologieën wisselen in snel tempo af; providers van infrastructuren verenigen voortdurend prestaties met softwareproviders om direct en zelf services en oplossingen te kunnen leveren.

De komst van cloud-vernieuwingen vraagt om een verschuiving van het centrale punt binnen gegevensbeveiligingmodellen. Ze moeten op één lijn liggen met de vraag naar doeltreffendheid en reactievermogen binnen het gebruik van computermiddelen die altijd in ontwikkeling zijn. Bitdefender begrijpt de behoefte aan een nieuwe benadering van beveiliging en helpt organisaties om op efficiënte wijze hun kritieke werklasten in de cloud te vergrendelen zonder in te boeten bij prestaties.

De oplossingen van Bitdefender, die technologieën waarvoor octrooi is aangevraagd en die speciaal zijn ontworpen voor gevirtualiseerde en op in de cloud gebaseerde omgevingen, combineren met bekroonde beveiliging, zijn nu toegankelijker dan ooit, via een globaal netwerk van toonaangevende serviceproviders. In vergelijking met traditionele antivirusoplossingen garandeert Bitdefender geruisloze, aanpasbare en complete beveiliging, ontworpen om afhankelijkheid van fysieke hardware te vermijden die beschikbaar is als een gevirtualiseerde container of als een service en die probleemloos wordt uitgevoerd op de meest dynamische en schaalbare cloud-infrastructuren.

Sleutelvoordelen

 • Zorgt voor efficiëntie voor kosten en functionering door intelligent gebruik van computermiddelen
 • Verbindt als nummer één beoordeelde beveiliging met gevarieerde cloud-aanbiedingen en maakt het zo beschikbaar op verzoek
 • Levert beveiliging als een kant-en-klare oplossing in gevirtualiseerde containers voor snelle bevoorrading en instelling
 • Verschaft technologieën waarvoor octrooi is aangevraagd, bestemd om prestaties van cloudservices te verbeteren
 • Biedt intuïtieve en krachtige Cloud Security Console om elk aantal doorverkopers en hun klanten te beheren
 • Stemt af op verzoek om te voldoen aan de vereisten van zelfs de meest veeleisende omgevingen in de cloud.

Bitdefenderoplossingen worden gehost door:

Bitdefender Solutions for AWS

Met de Bitdefenderoplossingen voor AWS is beveiliging nooit gemakkelijker geweest om in te stellen en te beheren. De geoptimaliseerde beveiliging van Bitdefender voor AWS zorgt ervoor dat uw webservices worden beschermd zonder waardevollen middelen te verspillen of uw instanties te vertragen. In tegenstelling tot traditionele antivirusoplossingen, centraliseert de oplossing van Bitdefender de antimalwarefunctionaliteit op een niet te vervalsen en speciaal daarvoor bestemde Security Virtual Appliance (SVA). Daardoor is er geen behoefte aan volledige antivirusclients op elke AWS-instantie. Deze nieuwe beveiligingsbenadering garandeert hoge prestaties voor uw AWS-services, terwijl er een grote hoeveelheid aan CPU en geheugencapaciteit wordt gespaard.

Er kunnen vele SVA's van Bitdefender worden beheerd vanuit een enkele gecentraliseerde Security Console (SC). Zowel de Security Virtual Appliance en de Security Console van Bitdefender zijn beschikbaar als Amazon Machine Images (AMIs)om rechtstreeks vanuit de EC2 console te kunnen worden geconcretiseerd. Hierdoor worden centraal management, verslaggeving en bewaking eenvoudiger gemaakt. Om een complete beveiliging in de cloud te kunnen garanderen, beveiligt Bitdefender zowel Windows als Linux-instanties met een kleine, geoptimaliseerde en onopvallende agent die capaciteiten voor scannen van proces, geheugen en bestandssysteem omvat om cloudservices uitgevoerd op AWS te beveiligen.

Sleutelvoordelen

 • Verschaft hoog-geoptimaliseerde beveiligingsoplossingen, speciaal ontworpen voor cloudgebaseerde infrastructuren
 • Centraliseert belangrijkste antimalwarefuncties op een daarvoor bestemd machine-image dat altijd bijgewerkt en waakzaam is
 • Verschaft geruisloze beveiliging, inclusief scancapaciteiten voor bestandssystemen, processen en geheugen.
 • Verschaft complete beveiliging op Windows- en Linux-instanties

Available on AWS Marketplace in the following configurations:

 • Beveiligingsconsole
  • Standaard Kleine instantie
 • Beveiliging virtuele apparaten
  • Medium Instantie (max. 40 instanties)
  • Hoge-CPU Medium Instantie (max. 100 instanties)
  • Hoge-CPU Extra Grote Instantie (max. 200 instanties)

Voor aanvullende informatie over Security for Virtualized Environments door Bitdefender, gaat u naar: bitdefender.com/sve.