Bitdefender

Cloud Security for MSP


  • Vergroot uw marges door de eindpuntbeveiliging voor alle klanten centraal te beheren vanuit een krachtige maar eenvoudige beheerconsole in de cloud.
  • Bespaar tijd met handige maandelijkse licenties plus centrale facturering en ticketing.
  • Verbeter de beveiliging en de prestaties door een beveiligingsoplossing te implementeren die keer op keer als beste wordt beoordeeld in onafhankelijke tests.

Nieuw. Bitdefender is nu geïntegreerd met ConnectWise, zodat MSP’s hun ticketing en facturering kunnen stroomlijnen en centraliseren.

Belangrijkste functies

Bekijk de lijst met de belangrijkste functies van Security for Endpoints
Hogere terugkerende inkomsten en lagere kosten

Als Bitdefender MSP-partner kunt u de klantentrouw verhogen en een meerwaarde leveren door de beveiliging voor uw klanten te beheren. Naast gestroomlijnde licentieverlening kunt u profiteren van een gratis centrale en cloudgebaseerde console voor alle klanten, waarmee u het beheer versimpelt en de kosten verlaagt.

Directe assistentie voor MSP-accounts

Het maakt niet uit of u al lang MSP bent of als Value Added Reseller overstapt op een MSP-model: u kunt direct aan de slag met MSP-faciliteiten zoals maandelijkse licentieverlening en klantbeveiliging op afstand, zonder dat u afstand hoeft te doen van jaarlijkse licentieprogramma's. En als u hulp nodig hebt, kunt u ons altijd bellen voor een antwoord op uw vragen over het programma of voor ondersteuning op een geavanceerd niveau.

Compleet MSP-pakket

Bitdefender biedt niet alleen toonaangevende beveiliging en snelle prestaties, maar ook de meest geavanceerde monitoring op afstand en gemakkelijke maandelijkse licenties. Facturering en ticketing worden vereenvoudigd door integratie met ConnectWise. Op de factuur aan het eind van de maand wordt alleen het totaal aantal beveiligde seats in rekening gebracht. Dankzij de integratie met ConnectWise kunt u ook de facturering en ticketing automatiseren.

Wat u nog meer krijgt

Toonaangevende beveiliging en prestaties

  • Met geavanceerde detectietechnologieën en optimalisaties zoals Bitdefender Photon zet Bitdefender de toon in onafhankelijke tests, waaruit keer op keer de superieure beveiliging en de compromisloze prestaties naar voren komen.

Toekomstige ontwikkelingen

  • Bitdefender Cloud Security for MSP’s stroomlijnt de beschikbaarstelling en het centrale beheer. Bitdefender is geïntegreerd met ConnectWise en kan ook met andere toonaangevende PSA- en RMM-platforms worden geïntegreerd, zodat u profiteert van efficiënt centraal beheer en geïntegreerde ticketing en facturering.

Schaalbaar beheer via de cloud

  • Bitdefender Control Center is ontworpen voor de cloud en voor hoge schaalbaarheid met alle Bitdefender-beveiligingsmodules, die vanaf het begin met de console zijn geïntegreerd. Hierdoor is de console robuuster en intuïtiever in het gebruik dan andere oplossingen.

Voorbeelden van implementaties

Ondernemingen van elke omvang kiezen voor de eindpuntbeveiliging van Bitdefender om de productiviteit en de data van hun medewerkers te beschermen.Bitdefender

Security for MSPs

Met Cloud Security for MSP's kan de beveiliging van klanten nu gemakkelijker op afstand worden beheerd om kosten te verlagen en regelmatig terugkerende inkomsten te genereren. Klik op de onderstaande knop om deze oplossing uit te proberen.