Cloud Security for MSPs

Kleine en middelgrote bedrijven streven naar kostenbeheersing en willen zich concentreren op hun kerncompetenties. Daarom besteden ze IT-functies zoals antimalwarebeveiliging en de helpdesk steeds vaker uit aan leveranciers van beheerde services. Cloud Security for MSP's maakt het gemakkelijker:

 • Beheer de beveiliging voor uw klanten vanuit een cloudgebaseerde console
 • Verlaag de kosten en verhoog uw terugkerende inkomsten door integratie van de toonaangevende Bitdefender-beveiliging.
 • Gebruik een selfserviceportaal om maandlicenties op gebruiksbasis te verstrekken
Nu 30 dagen uitproberen

ZAKELIJKE VERKOOP
1800-388-8062, kies optie 1

Doe mee met hetPartner
-advantage network
Prijzen en
certificeringen

Gevalsstudies

 • Hogere terugkerende inkomsten en lagere kosten

  Als Bitdefender MSP-partner kunt u de klantentrouw verhogen en een meerwaarde leveren door de beveiliging voor uw klanten te beheren. Naast gestroomlijnde licentieverlening kunt u profiteren van een gratis centrale en cloudgebaseerde console voor alle klanten, waarmee u het beheer versimpelt en de kosten verlaagt.

 • Directe assistentie voor MSP-accounts

  Het maakt niet uit of u al lang MSP bent of als Value Added Reseller overstapt op een MSP-model: u kunt direct aan de slag met MSP-faciliteiten zoals maandelijkse licentieverlening en klantbeveiliging op afstand, zonder dat u afstand hoeft te doen van jaarlijkse licentieprogramma's. En als u hulp nodig hebt, kunt u ons altijd bellen voor een antwoord op uw vragen over het programma of voor ondersteuning op een geavanceerd niveau.

 • Compleet MSP-pakket

  Bitdefender biedt niet alleen toonaangevende beveiliging en prestaties, maar ook de meest geavanceerde platforms voor monitoring en licentieverlening op afstand. Beheer al uw klanten gemakkelijk vanuit één weergave en gebruik het speciale selfserviceportaal om licenties beschikbaar te stellen. Op de factuur aan het eind van de maand wordt alleen het totaal aantal beveiligde seats in rekening gebracht.

 • Toonaangevende beveiliging en prestaties

  Met geavanceerde detectietechnologieën en optimalisaties zoals Bitdefender Photon zet Bitdefender de toon in onafhankelijke tests, waaruit keer op keer de superieure beveiliging en de compromisloze prestaties naar voren komen.

 • Toekomstige ontwikkelingen

  Bitdefender Cloud Security for MSP's stroomlijnt de beschikbaarstelling en het centrale beheer. Om de processen nog verder te stroomlijnen gaat Bitdefender ook integratie verzorgen met de toonaangevende RMM- en PSA-platforms, zodat de centrale aansturing efficiënter wordt en ticketing en facturering geïntegreerd kunnen worden.

 • Schaalbaar beheer via de cloud

  Bitdefender Control Center is ontworpen voor de cloud en voor hoge schaalbaarheid met alle Bitdefender-beveiligingsmodules, die vanaf het begin met de console zijn geïntegreerd. Hierdoor is de console robuuster en intuïtiever in het gebruik dan andere oplossingen.

Met Cloud Security for MSP's kan de beveiliging van klanten nu gemakkelijker op afstand worden beheerd om kosten te verlagen en regelmatig terugkerende inkomsten te genereren. Klik op de onderstaande knop om deze oplossing uit te proberen.

Nu 30 dagen uitproberen